Til Menu  

Profil

Arkitektfirmaet Form Danmark har siden 1988 stået bag design, indretning, konceptudvikling og ejendomsudvikling både i Danmark og i udlandet.

Form Danmark løser mange typer af opgaver, men har specielt igennem årene opbygget solid erfaring indenfor bl.a. ombygning og renovering af eksisterende ejendomme, udvikling af fitnesscentre og wellness, samt kollegiebyggeri.

Alsidighed, realisme og grundighed er kompetencer, som kendetegner Form Danmark. Det er også grunden til at mange ejendomsudviklere vælger et samarbejde med Form Danmark idet de kan være sikre på, at forarbejdet, ambitionsniveauet og kvaliteten er helt i top.

Vil du høre mere om, hvad du kan få ud af et eventuelt samarbejde med Form Danmark? Så kontakt os allerede nu.

Det perfekte makkerpar

Henrik og Michael har formået at skabe det perfekte samarbejde i Form Danmark. De besidder hver især forskellige kompetencer indenfor arkitektur, ejendomsudvikling, renovering og visualisering, så de kan i arkitektbranchen kaldes for ”det perfekte makkerpar”.

Netop fordi deres kompetencer supplerer hinanden så godt, har Form Danmark altid formået at skabe projekter og designs, hvor kreativitet, visualisering, helhed og grundighed er gennemgående temaer. 

Empati og kvalitet er grundlæggende kerneværdier for både Henrik og Michaels arbejde. Først og fremmest fordi det for dem begge handler om at lytte og forstå kundens behov og ønsker.

Med Form Danmark får du et arkitektfirma, hvor intet er overladt til tilfældighederne når det kommer til at skabe en drøm for dig, som boligejer eller som ejendomsudvikler. 

Kontakt Form Danmark, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle netop din ejendom.

Henrik Reinholt Bjerre

Indehaver

  +45 40 60 58 11

  hb@formdanmark.dk

Michael Ditlev Daugaard

Indehaver

  +45 20 67 58 11

  md@formdanmark.dk